Ситуація в зоні проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою українським захисниками. Про це повідомляють на офіційній сторінці операції об'єднаних сил у Facebook.

За даними військових, за минулу добу, 12 листопада, російські найманці чотири рази порушували вирішимо тиші в рамках чергового перемир'я. Так, поблизу населених пунктів Новолуганське та Авдіївка ворог двічі за добу обстріляв українські позиції, застосовуючи стрілецьку зброю та станковий протитанковий гранатомет. Вогневі провокації противника не становили загрози для наших захисників, тому українські воїни зброю у відповідь не застосовували. Бойових втрат внаслідок ворожих пострілів не було.

З початку поточної доби, 13 листопада, режим припинення вогню окупанти порушили 1 раз в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", недалеко від населеного пункту Кам'янка. На цій ділянці ворог застосував міномет калібру 82 міліметри. Бойових втрат і поранень серед особового складу Об'єднаних сил немає. У штабі запевняють, що підрозділи ЗСУ інших складових сил оборони продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадавши, путінські окупанти озвіріли на Донбасі, б'ють по позиціях ЗСУ вдень і вночі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що професор з Франківська проміняв студентів на автомат.

Також портал "Знай.ua" писав, що молодий захисник України розповів, як вперше бути на полі бою.