Керівництво торгової мережі Епіцентр змінило своє рішення про роботу в карантин вихідного дня. Там пообіцяли закрити всі магазини мережі на 14-15 листопада і дотримуватися постанови Кабміну. Про це компанія повідомила на офіційних сторінках у соцмережах.

Читайте Знай в Google News!

Як відомо, після рішення Кабінету Міністрів Про введення в Україні так званого карантину вихідного дня, Епіцентр у своїх соцмережах пожартував на тему того, що вони збираються ввести 72-сачову п'ятницю і продовжувати торгувати, коли все навколо буде закрито. Однак, такі жарти не сподобалися українцям, відреагував на цю зухвалість і міністр охорони здоров'я Максим Степанов. Чиновник запропонував керівництву мережі гіпермаркетів разом відвідувати реанімації, де лікують людей з коронавірусом.

Скрін поста Епіцентру
Скрін поста Епіцентру

Скрін поста Епіцентру
Скрін поста Епіцентру

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Схоже, суспільний резонанс підштовхнув керівництво Епіцентру змінити своє рішення і дотримуватися рекомендацій уряду. Відзначається, що магазини мережі будуть працювати виключно в онлайн-режимі. Товари видаватимуть у Центрах видачі замовлень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, кінотеатри в Україні можуть закритися назавжди, через карантин звільнять сотні людей.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що медик назвав найнебезпечніші місця з коронавірусом - це важливо запам'ятати.

Також портал "Знай.ua" писав, що в Україні з 14 листопада вводять карантин вихідного дня, які обмеження діятимуть.