У Баришівці Київської області чоловік був змушений ховати свою дружину в борг, а перед цим — три дні прожити з покійницею у хаті, оскільки місцева влада відмовилась надавати допомогу на похорон.

Читайте Знай в Google News!

Про це пише видання КП.

Чоловік також намагався позичити гроші в односельців, однак йому у цьому відмовляли.

Невідомо, чим би все справа закінчилася, але завдяки шуму, піднятому в ЗМІ, і небайдужим односельчанам жінку поховали за християнськими традиціями.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Слава Богу, поховали ми її як годиться. Нам назустріч пішло місцеве бюро ритуальних послуг. Тіло Олени поховали в розстрочку. А батюшка провів панахиду безкоштовно. Коли наша сільрада збереться, то з бюджету погасять всі витрати", — заявила депутатка сільської ради Баришівки Віра Матісько.

Баришівка, скріншот відео
Баришівка, скріншот відео

"У нас в бюджеті є спеціальний фонд для виплат матеріальної допомоги на поховання, але щоб це зробити, потрібно провести засідання в сільраді і розпорядитися про це. А цього не сталося", — намагається виправдатись представниця народу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Труна, макіяж і відспівування - українцям розповіли, у скільки обійдеться похорон.

Як повідомляв портал Знай.uа, Похорони і поцілунки з "перчиком": померлий від Covid-19 митрополит зможе забрати когось "з собою"

Також Знай повідомляв, що у Тернополі поховають доцента та кандидата філологічних наук Людмилу Пархонюк.