Гіпермаркет "Епіцентр" закрив зали для відвідувачів, однак продовжує працювати в карантин вихідного дня, оформляючи замовлення онлайн і видаючи їх при вході.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє "Pavlovsky News" у Фейсбуці. Журналісти проінспектували кілька столичних торгових центрів, зафіксувавши чергу біля одного з гіпермаркетів "Епіцентр".

Епіцентр під час карантину, фото: facebook.com/pavlovskynews
Епіцентр під час карантину, фото: facebook.com/pavlovskynews

"Епіцентр" все-таки закрив зали для відвідувачів, але продовжує працювати в карантин вихідного дня, оформляючи замовлення онлайн і видаючи їх при вході. Ми проінспектували кілька столичних ТЦ. Вже о 7: 30 наш журналіст зафіксував чергу в один з "епіцентрів". Кількість прибуваючих постійно зростає.", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Робота гіпермаркету організована наступним чином. На вході стоять консультанти, які допомагають зробити замовлення онлайн на комп'ютері. Вони одразу ж виносять замовлений товар.

"На вході стоять консультанти і запитують у кого які покупки. Вони допомагають зробити замовлення онлайн на комп'ютері. Куплений товар виносять відразу. Замовлення можна зробити і заздалегідь з дому через інтернет, а потім приїхати і отримати його за номером.", - йдеться у повідомленні.

Фото: facebook.com/pavlovskynews
Фото: facebook.com/pavlovskynews

Епіцентр під час карантину, фото: facebook.com/pavlovskynews
Епіцентр під час карантину, фото: facebook.com/pavlovskynews

Епіцентр під час карантину, фото: facebook.com/pavlovskynews
Епіцентр під час карантину, фото: facebook.com/pavlovskynews

ОНОВЛЕНО

Пізніше компанія "Епіцентр" розтлумачила, що саме відбулося. Відповідне звернення отримала редакція порталу Знай. Наводимо коментар компанії без ремарок.

"Зранку, 14 листопада, ми спостерігаємо провокації від деяких радикально налаштованих груп, які замовивши товар онлайн та забравши його на Центрі видачі торговельного центру, позиціонують це як офлайн покупку. Втім, на чеках, які демонструють ці люди, чітко видно, що покупка здійснена онлайн.

Директори торговельних центрів, де відбулися такі провокації, викликали поліцію, яка зафіксувала, що порушень з боку мережі немає. Ми дякуємо нашим покупцям за розуміння, просимо дотримуватися обмежень встановлених Кабінетом міністрів.

Мережа «Епіцентр» у вихідні дні продає товар виключно через онлайн-систему. Товари придбані в інтернет-магазині epicentrk.ua можна забрати самовивозом у Центрах видачі замовлень на торговельних центрах мережі та доставкою. В усіх ТЦ мережі на вхідних групах облаштовані каси інтернет-замовлень, щоби уникнути черг та скупчень людей у Центрах видачі замовлень."

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський у День писемності та мови розповів, як не стати схожим на Азарова. Також глава держави розповів, як сам вивчав українську мову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Верховну Раду "замінували": у поліцію поступив анонімний дзвінок

Також "Знай.ua" писав, в Україні зростуть акцизи на алкоголь: як зміняться ціни на пиво, вино та горілку