В Україні з 14 листопада з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 запроваджено так званий карантин "вихідного дня", який, серед іншого, забороняє роботу закладів громадського харчування та непродовольчих магазинів. Однак українка помітила, що у супермаркетах, діяльність яких дозволена, можна також помітити натовпи людей, які загрожують епідемічній ситуації та громадському здоров'ю.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний допис з фотографіями розмістила на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук" користувачка під іменем Тамара Готра.

Фото Facebook
Фото Facebook

"[Супермаркет] Велмарт. Сьогодні. Карантин вихідного дня. На парковці немає де припаркуватися. Магазином не пройти. Але маленькі магазинчики, ресторани і кав‘ярні розплідники COVID. Ага (емодзі з долонею, притуленою до обличчя, у жесті сорому чи відчаю — Знай.ua)", - йде мова в оригінальній публікації.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

На світлинах з посту й справді можна побачити велику кількість людей, які не дотримуються соціальної дистанції. Деякі громадяни грубо порушують правила носіння засобів індивідуального захисту: медичні маски на них приспущені або спущені повністю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві померла дружина ексміністра охорони здоров'я: "Не зміг врятувати... пробач".

Як повідомляв Знай. ua, коронавірус заважає боротьбі з іншими небезпечними захворюваннями, ВООЗ.