У султанському гаремі довгий час ходили чутки, що Хюррем має деякі містичні здібності, однак одне з її хобі перейшло всі межі.

Читайте Знай в Google News!

Незвичайна Хюррем не лише змогла закохати в себе султана Сулеймана, але й з легкістю усувала всіх ворогів на своєму шляху. У палаці вже звикли до її жорстокості і хитрості, але дещо змусило всіх буквально здригнутися. Про це пише сайт "Bulavochki".

Мер'єм Узерлі в ролі Хюррем, скрін з відео
Мер'єм Узерлі в ролі Хюррем, скрін з відео

У коханої Сулеймана було одне незвичайне хобі - вона розводила гієн. Про це стало відомо випадково від одного посла. Він жив в імперії досить довго і вже звик до різноманітності товарів на турецькому ринку. Проте одного разу він запримітив торговця з гієнами.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Однак придбати одну з них для себе йому не вдалося, адже всі тварини були призначені для колекції Хюррем. Попри здивування посла, торговець не зміг йому нічого пояснити, так і залишивши у здогадках.

Мер'єм Узерлі в ролі Хюррем, скрін з відео
Мер'єм Узерлі в ролі Хюррем, скрін з відео

Історики ж описували, що Хасекі розводила гієн для того, щоб робити для Сулеймана особливий напій. Виявляється, відвар з їх кісток не тільки відмінно лікував султана, але і діяв, як афродизіак. Однак останнє є спірним фактом, оскільки на той час Хюррем вже була старою і слабкою. Сумнівно що у неї було бажання направляти до свого чоловіка молодих наложниць.

А пояснення такого захоплення дружини Сулеймана чудодійною силою відвару з кістки гієни була надумана переляканими євнухами, які бачили дивовижних тварин у себе в палаці і не розуміли навіщо вони султанші. Скоріш за все, Хюррем просто використовувала витяжки з їх кістки як ліки проти подагри, адже саме від цього захворювання страждав Сулейман.

Мер'єм Узерлі в ролі Хюррем, скрін з відео
Мер'єм Узерлі в ролі Хюррем, скрін з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Величне століття": хто щиро любив Нігяр-калфу, попри її підлу душу

Як повідомляв портал "Знай.ua", бліда і змучена: зірка ″Величного століття″ Мер'єм Узерлі показала, що з нею зробила вагітність

Також "Знай.ua" писав, що шикарна Мер'єм Узерлі з "Величного століття" полонила не тільки поглядом в прозорому корсеті