У Росії, в селі Морозково на Уралі. Опалення забезпечували дровами, за які відмовилися платити в керівництві Пошти. І остання працівниця просто не витримала холоду. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Читайте Знай в Google News!

У селі Морозково на Уралі закрилося відділення Пошти Росії. Звідти звільнилася єдина співробітниця.

Виявилося, що в будівлі пошти було пічне опалення, організація відмовилася закуповувати дрова для Морозково і запропонувала своїй співробітниці самостійно забезпечити себе теплом. Жінка звільнилася за власним бажанням, бо замерзала на робочому місці.

"будівля, в якій розташована пошта, опалюється дровами. Раніше працівниця брала дрова у чоловіка, що живе в селі. Той сам їх заготовлює, купує лісовоз колод, пиляє, коле. Але керівництво пошти з Краснотурьинска пояснило, що за дрова необхідно звітувати і прикладати квитанції. Чоловік не може надати квитанцію, він не ІП. У поштамті сказали, що потрібно шукати людину або організацію, які будуть давати квитанції. А де їх шукати в нашому-то селі? Природно, в приміщенні холодно, тому жінка звільнилася. Листоноша продовжує працювати, розносить пошту", - пояснила Галина Костянтинівна.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

У 2019 році в Морозково закрився останній магазин, і на пошті місцеві жителі могли заплатити за зв'язок і купити продукти. Тепер їм доведеться їздити за 50 км - в місто Сєров.

У Морозковому, за даними перепису 2010 року, проживає 168 осіб

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, що відбувається в містах України і чи дотримуються заборони.

Як повідомляв Знай. ua, Путін перекинув важке озброєння під виглядом "миротворчої місії".

Також Знай. ua писав, що на україно-польському кордоні шастав "курящий дрон".