У Києві маршрутник грубо виштовхав пенсіонера з салону транспорту, бо той не сплатив за проїзд, але мав право на безкоштовну поїздку.

Читайте Знай в Google News!

Інцидент стався 14 листопада, відео опублікували очевидці на сторінці "Київ Оперативний" у Фейсбуці. На кадрах видно, що водій нахабно виштовхував літнього чоловіка з транспортного засобу.

Конфлікт у маршрутці, фото: Київ оперативний
Конфлікт у маршрутці, фото: Київ оперативний

"Сьогодні у 227 маршрутці водій витяг літнього чоловіка на вулицю, бо той не сплатив за проїзд. Кльовий транспорт, а головне - прям усі правила пасажирських перевезень виконує.", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Водій маршрутки пояснив свою поведінку тим, що пенсіонер не мав з собою грошей на проїзд і пенсійного посвідчення. Водій хапав пасажира за одяг і намагався випхати з салону. Але й літній чоловік наполегливо відстоював свою позиції і пригрозив водію неприємностями.

З відео видно, що жоден із учасників конфлікту не був у захисній масці. У водія вона була приспущена на підборіддя. Водночас інші пасажири зайняли нейтральну позицію. Вони жодним чином не втручалися в інцидент і просто спостерігали за конфліктом.

"Люди звіріють... хоч би що там було, але так не можна!.. Впевнена, що був би це якийсь мордоворот, водила б і не пікнув...", - коментують під відео.

Коментарі, фото: Київ оперативний
Коментарі, фото: Київ оперативний

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський у День писемності та мови розповів, як не стати схожим на Азарова. Також глава держави розповів, як сам вивчав українську мову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Верховну Раду "замінували": у поліцію поступив анонімний дзвінок

Також "Знай.ua" писав, до школи з 5 років: психолог пояснила, чим загрожує нововведення дітям