"Квартал 95" обсміяв Фокіна з Кравчуком і запропонував Зеленському варіанти: "Поганого не ляпне"

Перший прем'єр незалежної України Вітольд Фокін був висміяний артистами студії "Квартал 95". Він був виключений зі складу української делегації в Тристоронній контактній групі після скандальних заяв.

Зробили це в гумористичній сценці про нього в новому випуску свого шоу від 14 Листопада.

Євген Кошовий, фото Instagram
Євген Кошовий, фото Instagram

Небритий Кошовий прийшов на день народження Ткача в одязі для вагітних: "Рожеве, бачу, треба брати"

Комік та актор "Кварталу 95" Євген Кошовий розповів, що подарував Юрію Ткачу на День народження.

Спеціально до Дня народження друга актор вперше за всю свою творчу кар’єру відростив чуба та борідку та підібрав у подарунок сучасний магнітофон. Кошовий в інтерв'ю Каті Осадчій в програмі "Світське життя" також зізнався, що на День народження Юрія Ткача прийшов в одязі для вагітних.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Євген Кошовий з дружиною, фото: кадр з відео
Євген Кошовий з дружиною, фото: кадр з відео

Карантин вихідного дня перетворився на передвиборчу кампанію Садового: "Пишіть, розберемося..."

Львівський мер Андрій Садовий підвів підсумки першого дня так званого "карантин вихідного дня". Варто нагадати, що раніше Львівська міська рада відмовилася виконувати волю Кабміну і не стала вводити у Львові вихідний на суботу та неділю.

Карантин в Україні, фото: Unian
Карантин в Україні, фото: Unian

Той самий Ляшко в прямому ефірі взяв реванш за фіаско на виборах, дісталося всім: "Мені страшно, це жахіття..."

Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко, який після програшу на виборах продовжує ходити на ефіри різних політичних шоу і записує провокаційні кліпи, зробив зізнання. Виявляється, головному радикалу України дуже страшно через "нездатність" влади залатати дірки в бюджеті.

Олег Ляшко, скріншот: YouTube
Олег Ляшко, скріншот: YouTube

Як актор Євген Олійник став козаком-берсеркером: про "Красулю", Хортицю та зламану руку

У новому пригодницькому 12-серійному фільмі "Козаки. Абсолютно брехлива історія" зіграли багато відомих українських акторів. У комедійному екшені про життя та авантюри козаків у 16 столітті глядачі побачать Остапа Ступку, Юрія Дяка, Андрія Ісаєнка, Мілу Сивацьку, Ларису Руснак, Георгія Делієва, Михайла Кукуюка, Діму Вівчарюка та Євгена Олійника.

Євген Олійник у ролі козака Красулі
Євген Олійник у ролі козака Красулі