Повітря в Києві знову небезпечно забруднене. Про це повідомляють дані рейтингу World Air Quality Index (сервіс Iqair), де відстежується рівень забруднення повітря в режимі реального часу.

Згідно з рейтингом, столиця України вийшла в топ-10 найбільш забруднених міст світу. І хоча Київ знаходиться лише на 10 місці, оптимізму це не додає.
Станом на 18: 00 неділі, 15 листопада, Київ перебував на десятому місці в цьому "почесному списку".


За даними Iqair, забруднення зростає, адже станом на 2:45 14 листопада, українська столиця перебувала на 12 місці у світовому рейтингу. Індекс якості повітря в Києві становив 153 одиниці при нормі в 50.

Основним забруднювачем повітря є тверді мікрочастинки пилу і дрібні краплі рідини. Їх вміст досяг 58,6 мікрограма на кубічний метр.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Поруч з українською столицею в рейтингу опинилася Індійська Калькутта і індонезійська Джакарта.

Раніше портал Знай.ua писав про руйнівний сезон 2020-2021: які тарифи на комуналку чекають українців у наступаючому році. З'явилася інформація про те, скільки ми заплатимо за воду, газ і електроенергію.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві масштабна аварія на колекторі забрала життя комунальника. Комунальник помер у лікарні.

Також портал Знай.ua писав, що у жителів Кривого Рогу з крана тече "чай": "мучимося тижнями" У соцмережах поскаржилися на якість води.