Вихідні в Білорусії пройшли як завжди - люди знову вийшли на щотижневу акцію протесту. Одразу ж почалися жорстокі затримання, чути вибухи світлошумових гранат і гранат зі сльозогінним газом.

Читайте Знай в Google News!

В ході протестних акцій в Білорусії 15 листопада співробітники правоохоронних органів затримали 656 осіб. Про це повідомляє правозахисний центр "Весна".

Більшість демонстрантів були затримані в Мінську, але в міліцію потрапили також жителі Гродно, Бобруйська, Могильова, Новополоцька, Бреста, Вітебська, Кобрина та інших населених пунктів.

затримання мітингувальників в Білорусі, фото: belsat.eu
затримання мітингувальників в Білорусі, фото: belsat.eu

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Співробітники МВС Білорусії застосовували спецзасоби при розгоні протестувальників у Мінську. Цю інформацію підтвердила прес-секретар Міністерства Ольга Чемоданова.

"Підтверджую застосування спецзасобів", - сказала вона, не уточнивши, які саме засоби використовувалися і скільки осіб затримано.

Раніше повідомлялося, що білоруські силовики застосували сльозогінний газ щодо учасників акцій протесту в столиці Республіки. У районі станції метро "Пушкінська", де відбувався збір прихильників опозиції, пройшли масові затримання. У бік присутніх був розпорошений газ з балончиків.

Також в цьому районі проїхала колона водометів і автозаків. Коли люди стали стягуватися на» площу змін", силовики відтіснили громадян і провели нові затримання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лукашенко оголосив Білорусь ядерною державою:″Історичний момент″.

Як повідомляв портал Знай.ua,таємна інавгурація Лукашенка вивела на вулиці всю Білорусь

Також Знай.ua писав, Україна відповіла Лукашенку за" таємну " інавгурацію і тривожні наслідки.