Депутат Державної думи Російської Федерації Михайло Шеремет заявив про необхідність створення міжнародної платформи задля "деокупації України": на думку політика, наразі наша держава управляється з-за океану.

Читайте Знай в Google News!

Про це він розповів у коментарі для російського пропагандистського інформаційного агентства РИА Новости.

Таку ідею він висунув у відповідь на ініціативу Києва по проведенню в наступному році саміту Кримської платформи, на якому планується обговорити питання повернення півострова під законний контроль України.

Крим, море, фото скріншот з відео
Крим, море, фото скріншот з відео

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Київська влада виношує ідею про проведення якогось кримського саміту щодо повернення Криму, хоча я твердо впевнений, що сьогодні потрібно ставити питання про створення міжнародної платформи деокупацію братської нам України від зовнішнього заокеанського управління і порятунку країни від націоналістів, які засіли у владі", - сказав Шеремет.

Політик вважає, що незалежна Україна так і не змогла реалізувати себе як держава.

"На жаль, Україну сьогодні використовують західні заокеанські сили для протистояння з Росією. Вони перетворили країну і її багатомільйонний народ в інструмент досягнення своїх корисливих геополітичних інтересів, але найобурливіше тут те, що нинішній київській владі подобається виконувати роль обслуговуючого персоналу", — пояснив свою думку представник кремлівського режиму.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Путіна задумали страшне: Крим зникне в одну мить, окупантам він більше не потрібний

Як повідомляв портал "Знай.uа" Розлючені представники США і Франції дали жорсткий наганяй Путіну: "Покласти край конфлікту!"

Також "Знай.uа" писав, що Путіна змусять повернути Крим Україні: у США нарешті "показали зуби", занепокоєнням не обмежилися