Експерт з управління репутацією Борис Тізенгаузен розповів про те, що він думає про карантин вихідного дня, який ігнорують деякі українські регіони. За його словами, в діях української влади повинна бути логіка, потрібно було пояснити, чому, наприклад, не можна закривати метро.

Про це Борис Тізенгаузен повідомляє в інтерв'ю на каналі "Politeka Online" в YouTube.

"Якби Кабмін логічно пояснив, чому не можна закривати метро, але можна закрити ресторани... Одна станція метро за вечір людей більше пропускає через себе, ніж всі ресторани разом узяті", - зазначив фахівець.

За його словами, українському уряд потрібно було надати певну модель щодо того, чому закриваються ресторани, а метро працює. Він стверджує, що Кабмін повинен був пояснити, що в ресторанах люди, сидячи навпроти один одного і активно розмовляючи, заражаються коронавірусом швидше.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

"Ось модель нам намалювала, що якщо ми закриємо ресторани, фітнес-центри, салони краси, то у нас буде не 11700, а, наприклад, через тиждень у нас буде 10100, потім буде 9700... якби вони нам на математичній моделі показали, що це дійсно ефективно, може бути і не було б питань у тих же рестораторів", - підкреслив Борис Тізенгаузен.

Він також підкреслив, що обмеження щодо продажу навинос в ресторані абсолютно нічого не дають. Крім того, експерт додав, що в Україні вже давно не вірять владі, але якби влада сказала про локдаун, як було навесні, то економіка б так не впала.

Скріншот до відео з каналу "Politeka Online" В YouTube
Скріншот до відео з каналу "Politeka Online" В YouTube

"Навесні ми ж прийняли це і ніяка економіка нікуди особливо не обвалилася, тому що і гроші у нас знайшлися на ковидний фонд. Якщо жорсткий локдаун, то жорсткий", - уточнив фахівець.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Також він розповів, що нещодавно розмовляв з депутатами з партії "Слуга народу", які теж не розуміють, навіщо потрібен карантин вихідного дня. За словами Бориса Тізенгаузена, "люди хочуть пояснень".

Нагадаємо, що український заробітчанин розповів про карантин вихідного дня в Україні та Словаччині.

Як повідомляв портал "Знай.ua", український артист Павло Варениця висловив свою думку про карантин вихідного дня.

Також "Знай.ua" писав, що у мережі розповіли, як пройшов карантин вихідного дня в Україні.