Уляна Супрун є українським громадським і державним діячем, який з 1 серпня 2016 року по 29 серпня 2019 року була виконуючою обов'язки міністра охорони здоров'я України.

Її кандидатуру запропонував колишній прем'єр-міністр Володимир Гройсман, а Петро Порошенко-підтримав. Сьогодні, 16 листопада 2020 року, Уляна Супрун на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікувала картинку попи з ногами і ніяк не підписала її.

Читайте Знай в Google News!

При ній були затверджені дві концепції-розвиток системи громадського здоров'я та реформи фінансування системи охорони здоров'я. У 2017 році Верховною Радою України був прийнятий законопроект про введення нової моделі фінансування системи охорони здоров'я.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У Telegram-каналі "Perepichka News" пожартували на тему, Чому Супрун опублікувала цю картинку. "Одного разу Уляна Супрун посперечалася з Ернестом Хемінгуеєм, що зможе написати найкоротший пост про медицину, здатний зворушити будь-якого українця. Вона виграла суперечку", - написано в публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Супрун пояснила, як працює Всеукраїнський контакт-центр МОЗ з протидії Covid-19: зберігаємо здоровий глузд.

Як повідомляв "Знай.ua", Супрун пояснила, чому ні в якому разі не можна видавлювати прищі і гризти нігті.

Знай.ua писав, Українка розповіла про справжній стан лікарень у містах: "Просто якесь гетто..."