У понеділок, 16 листопада, стало відомо про те, що невідомий замінував Київську міську державну адміністрацію.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомили правоохоронні органи, які зараз перебувають на місці події, передає "Обозреватель".

Варто зазначити, що на місці вже працюють фахівці відповідних служб. При цьому всі деталі інциденту ще уточнюються.

КМДА, фото Wikimedia Commons
КМДА, фото Wikimedia Commons

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Раніше в цей же день у поліцію надійшло повідомлення про мінування найбільшого магазину Києва "ЦУМ", який розташований в центрі міста на перетині вулиць Хрещатик і Богдана Хмельницького.

Як повідомляє видання "Сьогодні", повідомлення про вибухівку надійшло на електронну пошту кол-центру СБУ в понеділок, 16 листопада о 12:30.

Уточнюється, що на місці вже працюють вибухотехніки та слідчо-оперативна група. Входи та виходи перекрито огороджувальною стрічкою. Більш того, з будівлі ЦУМу евакуювали близько тисячі людей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, карантин вихідного дня, який уряд ввів по всій Україні з 14 листопада, не на жарт обурив тисячі українців. Люди вимагають, щоб влада відмовилася від такого заходу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Верховну Раду "замінували": до поліції надійшов анонімний дзвінок.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві замінували ТЦ "Глобус" на Майдані Незалежності, охорона перекрила входи та виходи.