Юлія Тимошенко - український політичний і державний діяч. Раніше вона кілька разів виступала прем'єр-міністром, а зараз виступає лідером партії "Батьківщина".

Сьогодні, 16 листопада, Юлія Тимошенко з'явилася у Верховній Раді України і журналіст видання "Вести" вирішив поцікавитися у неї, чим жінка займалася на карантині вихідного дня.

Читайте Знай в Google News!

Вона повідомила, що її чоловік, Олександр Геннадійович Тимошенко, хворіє на COVID-19, тому Юлія провела вихідні вдома, допомагаючи чоловікові. "Враховуючи, що у мене чоловік захворів коронавірусом, я була вдома, допомагала йому в цей важкий час проводити лікування. Ми були вдома", - розповіла лідер партії"Батьківщина".

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однак Юлія Володимирівна після контакту з чоловіком прийшла до парламенту і без засобів захисту, а не залишилася на самоізоляції. Сама жінка ще в серпні перехворіла коронавірусом разом з дочкою і зятем.

Раніше Сергій Власенко заявляв, що Тимошенко переносить хворобу, як і десятки тисяч інших українців.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Юлія Тимошенко викрила Зеленського: українці на межі виживання. Вона розповіла про те, що реалізація медичної реформи колишнього президента України Петра Порошенка "поставила українців на межу виживання".

Як повідомляв "Знай.ua", Тимошенко заговорила про "санкції", але публіка накинулася на новий імідж і атрибут Гаррі Поттера.

Знай.ua писав, "Ви що, **бнулись?": українці в шоці від дитячого конкурсу "Мій улюблений олігарх″