13-річну дівчинку змусили вийти заміж за 48-річного чоловіка і стати його п'ятою дружиною

Читайте Знай в Google News!

На Філіппінах на ісламській церемонії взяли шлюб 13-річна наречена та 48-річний чоловік. Неповнолітня дівчинка стала п'ятою дружиною чоловіка, старшого від неї на 35 років і буде змушена виховувати дітей від його старших чотирьох дружин. Причому серед дітей п'ятиженця є й ровесники молодої дружини. про це пише DailyMail.

Весілля відбулось у місті Мамасапано в провінції Магінданао з мусульманською більшістю. Нареченим, який вирішив взяти п'ятою дружиною неповнолітню дівчинку, став Абдулрзак Ампатуан.

"Я щасливий, що знайшов її й провів з нею дні, піклуючись про моїх дітей", - заявив він на весіллі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На Філіпінах 13-річна дівчинка стала п'ятою дружиною 48-річного чоловіка, фото DailyMail
На Філіпінах 13-річна дівчинка стала п'ятою дружиною 48-річного чоловіка, фото DailyMail

Весілля розпочалася в будинку нареченого, де йому прочитали традиційну проповідь про те, як стати хорошим чоловіком. Потім гості урочистою процесією під стук барабанів супроводжували пару до дому нареченої.

На оприлюднених фото Абдулрзак Ампатуан сидить поруч зі своєю 13-річною нареченою, а гості усміхаються і веселяться. Дитина вбрана у весільну сукню та фату.

На Філіпінах 13-річна дівчинка стала п'ятою дружиною 48-річного чоловіка, фото DailyMail
На Філіпінах 13-річна дівчинка стала п'ятою дружиною 48-річного чоловіка, фото DailyMail

″Я не боюся його, тому що він добре до мене ставиться. Я вчуся готувати, тому що зараз у мене це погано виходить. Я хочу зробити свого чоловіка щасливим″, - цитує видання слова дівчинки, які вона нібито сказала.

Зазначається, що через три тижні після весілля Абдулзрак побудував для молодої нареченої невеликий будиночок, де вони залишилися разом.

Він працює фермером, а його нова дружина займається домашніми справами і опікується дітьми чоловіка від його старших дружин.

Він стверджував, що у нього не буде дітей з дівчинкою до її 20-річчя, і що тим часом він буде забезпечувати її навчання в школі.

″Я заплачу за її школу, тому що хочу, щоб вона здобула освіту, чекаючи слушного часу для народження дітей″, - заявив п'ятиженець.

Зазначимо, що в провінції Мінданао, де більшість складають мусульмани, хлопчики можуть вступати в шлюб з 15 років, а дівчатка - з настання статевої зрілості.

За даними Дитячого фонду Організації Об'єднаних Націй (ЮНІСЕФ) Філіпіни займають 12-е місце в світі за кількістю наречених-дітей. Тут 15% дівчат виходять заміж до 18-річного віку і 2% виходять заміж до 15-річного віку.

Варто також зазначити, що Філіппіни - єдина країна у світі, де розлучення залишається незаконним.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, школярка завагітніла у 13 років

Як повідомляв портал Знай.ua, у Запоріжжі неповнолітня дівчина домоглася дозволу вийти заміж

Також Знай.ua писав, 12-річна мати кинула дитину у пологовому