Стали відомі нові деталі аварії з таксі Uber у Києві.

Ще однією жертвою кривавої ДТП в столиці на Великій Кільцевій, коли таксі Uber на швидкості влетіло в зупинку, стала 41-річна Олена Булах. У жінки залишилося напівсиротами двоє дітей. Про це пише obozrevatel.

41-річна Олена Булах жила неподалік від місця своєї загибелі. Вона з чоловіком Юрієм і двома дітьми - 20-річною донькою і 11-річним сином жила в комунальній квартирі, в якій їхній сім'ї належать дві кімнати.

Олена та Юрій Булах, фото з соцмереж
Олена та Юрій Булах, фото з соцмереж

Сама Олена працювала в кіоску, де продають шаурму. Того нещасливого ранку, 13 листопада, Олена разом зі своїм сином Іваном ішла на зупинку, щоб їхати на роботу. Іванко останній, хто бачив маму живою. Вони попрощалися і хлопчик пішов до школи.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Про те, що Олена загинула, батьку родини Юрію повідомили знайомі.

"Один із сусідів повертався з нічної зміни і все це побачив. Олена лежала на зупинці вже мертва. Він подзвонив дружині, а та вже повідомила Юрі", – розповіла знайома родини.

Чоловік разом з донькою Вікою кинулися на місце трагедії. Олену вони ще застали там.

"Коли повідомили про смерть мами Вані, він дуже сильно плакав. Віка ще трималася, ймовірно, не могла усвідомити відразу, що трапилося. А на похороні вона вже теж дала волю сльозам", – каже знайома.

Сім'я Олени та Юрія Булах не мала великих статків. Чоловік працює на Новій пошті. В Олени ніколи не було сучасного телефону - користувалась звичайним, кнопковим. Тому ні у неї, ні у чоловіка немає своїх сторінок у соцмережах. Сестри, коли готувалися ховати Олену, насилу відшукали її фотографії.

Крім того, що Олена весь тиждень працювала, у вільний час замість відпочинку вона відправлялася в Ніжин, там у сім'ї є дачний будиночок.

"Вони там вирощували овочі, фрукти. Вона весь час працювала не покладаючи рук, щоб тягнути сім'ю і двох дітей. Старша, Віка, вчиться і працює. Вона зараз живе окремо. А молодший Ваня ще школяр", – розповіла знайома родини.

У жінки крім дітей залишилася мама і сестри, які живуть у Ніжині. Молодший син наразі залишився там з бабусею. Як і де вони з батьком житимуть далі, ще не вирішили. Але за словами рідних загиблої Олени, вони також піклуватимуться про її дітей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, водій таксі, який протаранив зупинку з людьми в Києві, знімав все на відео

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві таксист зніс зупинку з людьми

Також Знай.ua писав, на Львівщині таксист Uklon під наркотиками влетів у Audi з п'яним водієм