Мільярдер, засновник компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск опинився в трійці лідерів у рейтингу найбагатших людей світу за версією Bloomberg.
Читайте Знай в Google News!

За даними видання Bloomberg Billionaires Index, за 16 листопада статки Ілона Маска зросли на 7,61 млрд доларів – до 110 млрд доларів. А з початку року його акції зросли на 82,2 млрд доларів.

Таким чином Маску вдалося обігнати в рейтингу творця Facebook Марка Цукерберга, статок якого оцінюється в 104 млрд доларів.

Цукерберг, фото Getty Images
Марк Цукерберг, фото Getty Images

Це сталося на тлі подорожчання акцій компанії через те, що 21 грудня Tesla включать в індекс S&P 500, який об'єднує 500 найбільших американських компаній.

Варто уточнити, що зараз список найбагатших у світі очолюють засновник Amazon Джефф Безос (185 млрд доларів) і співзасновник Microsoft Білл Гейтс (129 млрд доларів).

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше вчені висміяли Ілона Маска за скептицизм до тестів на коронавірусну інфекцію.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джефф Безос назвав 16 екологічних організацій, які отримають першу частину свого 10-мільярдного фонду для боротьби зі зміною клімату.

Також портал Знай.uа писав, що статки голови групи компаній LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy) Бернара Арно за тиждень зросли на 8 мільярдів доларів до 122 мільярдів.