Кабмін затвердив чергове "перетасування" мільйонів та ліквідацію Держсоцслужби

Новина про десятки мільярдів з фонду боротьби із коронавірусною епідемією, витрачених на дорожні роботи, миттєво викликала шалений резонанс серед українців – обурення з цього приводу не стихають й досі. Кардинальних дій від Уряду вимагають і нардепи, а питання щодо звільнення профільного міністра Максима Степанова наразі увійшло до топу найгостріших. Які зміни готує українцям Кабмін та про "кулуарні задуми" парламентарів дізнавалися в Знай.ua.

Денис Шмигаль - фото Знай.ua
Денис Шмигаль - фото Знай.ua

Імунолог дав невтішний прогноз про covid-19: до травня перехворіє 40% населення

В Україні до травня 2021 року коронавірусною інфекцією перехворіє близько 40% населення країни. Імунолог Андрій Волянський вважає, що в блокуванні епідемічного процесу сенсу немає. Він вважає, що найближчим часом не варто розраховувати на вакцину від вірусу. Найімовірніше вона з'явиться, коли Україна вже переживе першу хвилю коронавірусу.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Коронавірус, фото з відкритих джерел
Коронавірус, фото з відкритих джерел

Кулеба пояснив, за яких умов Україна закриє кордони

У Міністерстві закордонних справ України розповіли, що влада поки не планує закривати кордон для іноземців. Міністерство не отримувало відповідних вказівок. Але якщо дійде справа до обговорення локдауну, то це питання постане., зазначили в МЗС.

Дмитро Кулеба, скріншот з відео
Дмитро Кулеба, скріншот з відео

Українців змусять ходити в ТРЦ тільки по QR-коду і здавати тест на Covid-19 онлайн

В Україні готуються до впровадження цифрових рішень для боротьби з коронавірусом. Кабмін планує ввести QR-коди для відвідування громадських місць. Вони будуть генеруватися централізовано, при цьому розміщувати їх будуть самі заклади.

Тисячі українців позбавлять соцдопомоги: хто залишиться без грошей вже у січні

Наступного року пенсії перестануть виплачувати тим, хто недобрав певну кількість років роботи. Таке рішення було прийнято постановою Кабінету міністрів.

Пенсіонери, фото youtube
Пенсіонери, фото youtube