Секретарка Володимира Зеленського Юлія Мендель відзвітувала про стан здоров'я президента.

Читайте Знай в Google News!

Як ми повідомляли раніше, президента України Володимира Зеленського і главу Офісу президента Андрія Єрмака було госпіталізовано до лікарні "Феофанія" з підтвердженими тестами на covid-19.

Про те, що Володимир Зеленський підхопив коронавірус, стало відомо 9 листопада. Його секретарка Юлія Мендель повідомила українцям, що "на жаль... президент почуває себе добре". Чергова помилка Мендель в момент розлетілась по ЗМІ та мережі.

З того часу Юлія Мендель, коментуючи здоров'я Володимира Зеленського, більш уважно ставиться до сказаного і написаного.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Цього разу прессекретар президента була лаконічною. Мендель повідомила, що Володимир Зеленський почувається краще та продовжує працювати. Про це прессекретарка глави держави розповіла у коментарі "Укрінформу".

"Здоров’я президента Володимира Зеленського покращується щодня. Вже немає кашлю, він тримається бадьоро і продовжує працювати", – уточнила секретарка глави держави.

За словами Мендель, Зеленський проводить селекторні наради та здійснює міжнародні телефонні дзвінки. Вона також повідомила, що цього тижня у президента заплановано події за його участі в онлайн-режимі.

Мендель висловила сподівання, що Зеленський та Єрмак незабаром повернуться до роботи у звичайному режимі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "На жаль... Президент почуває себе добре", - Мендель вразила реакцією на ковiд Зеленського

Як повідомляв портал Знай.ua, лікування Зеленського у ″Феофанії″ обходиться в кругленьку суму

Також Знай.ua писав, Мендель зізналася, що насправді відбувається з Зеленським: "Ускладнена форма хвороби, результат невідомий"