Президент Володимир Зеленський знаходиться на лікуванні в ″Феофанії″ та перебуває в таких же умовах, як і інші пацієнти цієї лікарні.

Як ми повідомляли раніше, президента України Володимира Зеленського і главу Офісу президента Андрія Єрмака було госпіталізовано до лікарні "Феофанія" з підтвердженими тестами на covid-19.

Сам Зеленський вже встиг записати відеоролик з "Феофанії", в якому наїхав на ″опонентів, які радіють″ його хворобі, поговорив про КСУ та похвалився, що почуває себе добре.

Журналісти спробували дізнатися, в яких умовах перебуває глава держави і ″прорвалися″ до Феофанії, але дізнатися їм вдалось небагато - співробітники Управління держохорони зупинили їх і попросили покинути територію медустанови.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

В мережі поповзли чутки про захмарні суми, які витрачаються на лікування Зеленського в ″Феофанії″. Головний лікар медустанови Ігор Семенів розповів, у скільки насправді обходиться лікування президента.

За його словами, утримання пацієнта з коронавірусною інфекцією обходиться у середньому в 7800 грн на день. Сума може змінюватися в залежності від препаратів і процедур.

Зазначимо, що на сьогодні далеко не всі українці заробляють за місяць 7800 грн, а через карантин вже понад 80% українських домогосподарств втратили джерело постійного доходу. Тому така сума лікування за день дійсно видається "захмарною".

Головний лікар ″Феофанії″ завірив, що Зеленський перебуває в таких же умовах, як і інші пацієнти цієї лікарні. Якщо є якась різниця, то лише в тому, що палата президента обладнана лінією спецзв'язку і має обладнання для віддаленої роботи.

Варто зазначити, що головний лікар назвав не всі відмінності. Є ще й держохорона, що логічно і про яку говорили й журналісти, які ″прорвались″ до ″Феофанії″ та розповіли про те, що з перебуванням Зеленського у цій лікарні вона перетворилась на режимний об'єкт.

"Ми нарахували на території кілька десятків представників держохорони, які чергують по периметру. По суті об'єкт став режимним. Сам лікувальний корпус розташовано в доглянутій парковій зоні з висадженими туями. До слова, глава держави перебуває в ізольованій палаті зі спецзв'язком. Поки до нього нікого не пускають. Це суворо заборонено.", - розповідають журналісти.

До слова, у Дніпрі нещодавно пройшов конкурс дитячого малюнку на вельми цікаву тему: ″Мій улюблений олігарх″. Дітей цього разу використали для того, щоб пропіарити тих, кому ми "завдячуємо" таким життям.

Самі ж малюнки цікаві тим, що діти не вміють так брехати, як дорослі, і у своїх роботах зуміли передати суть героїв своїх портретів. Серед дитячих робіт — і портрет Володимира Зеленського, якого вони також зарахували до олігархів.

Зеленський:дитячий малюнок
Зеленський:дитячий малюнок

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, журналісти прорвалися в "Феофанію" до Зеленського і Єрмака

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський вдячний ковіду за відсутність нюху

Також Знай.ua писав, Олена Зеленська розповіла про самопочуття президента