Керівник ОП Андрій Єрмак розповів про роботу з ″Феофанії″.

Читайте Знай в Google News!

Президента України Володимира Зеленського і главу Офісу президента Андрія Єрмака було госпіталізовано до лікарні "Феофанія" з підтвердженими тестами на covid-19. І якщо Зеленський постійно розважає українців "відосиками" з лікарні, то Єрмак вперше за весь час перебування в "Феофанії" звернувся до краян.

Андрій Єрмак, який разом із президентом Володимиром Зеленським через хворобу на коронавірус працюють дистанційно, поділився враженнями від роботи у державній клініці "Феофанія". Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Єрмак виправдався за те, що не організував свою самоізоляцію та медичний догляд вдома. Глава ОП пояснив свою госпіталізацію тим, що при його роботі забезпечити необхідний рівень захищеності зв'язку у житловому будинку неможливо.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"В іншому разі, повірте, я б залишався вдома і працював звідти", - написав Єрмак.

Водночас він зізнався, що своєю діяльністю в "Феофанії" він створював незручності персоналу медичного закладу: "Безмежно вдячний вам за терпіння, дорогі лікарі".

За словами Єрмака, все ж краще працювати в офісі.

"От і я спробував віддалену роботу. Скажу вам, що краще працювати в офісі. Цей тиждень провів у "Феофанії". Самоізоляцію та медичний догляд при коронавірусі я планував організувати вдома, але необхідний рівень захищеності зв’язку у житловому будинку забезпечити неможливо. В іншому разі, повірте, я б залишався вдома і працював звідти...Вихідні були важкими, трохи випав з роботи. Зараз мені вже набагато краще. Саме необхідність повноцінної роботи кожного дня, проведення захищених відеоконференцій, дзвінків тощо були головними причинами щодо "Феофанії", – повідомив Єрмак.

Звертаючись до українців, Єрмак застеріг їх від необдуманих дій.

"Якщо ви наразі хворієте й також відчуваєте значне полегшення – лікарі радять при першому покращенні самопочуття не розслаблятися. Хвороба доволі підступна і може дуже швидко розвинутись у вкрай небезпечну пневмонію... Будь-якій людині, навіть із богатирським здоров’ям, не можна жартувати з коронавірусом"

Єрмак зазначив, що сподівається "скоро отримати свій негативний тест".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 12 листопада Зеленського і Єрмака госпіталізували в лікарню "Феофанія"

Як повідомляв портал Знай.ua, у Єрмака заявили про старт розслідування щодо махінацій в Covid-фонді

Також Знай.ua писав, лікування Зеленського у ″Феофанії″ обходиться в кругленьку суму