Верховна Рада спустить 1,5 мільйона на чорнила та "шафи-сейфи"

У той час, як соцмережі невпинно продовжують поповнюватися кричущими постами про нестачу кисню в медзакладах, а інтерни, які вже кілька місяців поспіль допомагають лікарям "на передовій" у протистоянні COVID-19, вимушені за власні кошти купувати засоби безпеки, профільне управління Верховної Ради продовжує витрачати мільйони на меблі і ремонт адмінбудівель. Цього разу понад 1,5 млн грн планується виділити на стелажі, акумуляторні батареї, протигази та інші другорядні товари.

Верховна Рада, фото: Офіс президента
Верховна Рада, фото: Офіс президента

"Шишки" з мерії заборонили рідним поховати загиблого від covid-19

Адміністрація мерії Скадовська (Херсонська область) потрапила в жорсткий скандал. Чиновники не дозволили рідним поховати чоловіка, який помер від пневмонії, викликаної covid-19.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Карантин в Україні, фото: Unian
Карантин в Україні, фото: Unian

Кредитна суперечка: українцям підказали, як зберегти гаманець цілим і не дати шансу злим конторам

Українці продовжують жити в тривожних реаліях пандемії коронавірусної інфекції covid-19, яка завдала потужного удару не тільки по здоров'ю людей, а й по економіці.У нашій країні багато хто живе завдяки кредитам, які надають банківські організації - у зв'язку з цим є багато питань і проблем, що вимагають інформаційної підтримки від юристів.

Черга до банку, скріншот: YouTube
Черга до банку, скріншот: YouTube

Путін, обговорюючи covid-19, нестримно закашлявся в прямому ефірі

Президент сусідньої держави-агресора Російська Федерація Володимир Путін сильно закашлявся, під час наради щодо ситуації з коронавірусною інфекцією covid-19 у своїй країні. Конференція проходила в онлайн-режимі.

Володимир Путін, скріншот: YouTube
Володимир Путін, скріншот: YouTube

Україну засипало щільним шаром снігу: авто стоять, а дороги мерзнуть

На північному сході України намело до 8 сантиметрів. Загалом сніговий покрив утворився вже в 9 областях. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Сніг, фото: Unian
Сніг, фото: Unian