У Ватикані розслідують скандал із "лайком" від Папи Римського під відвертим фото бразильської моделі.

Читайте Знай в Google News!

Ватикан попросив Instagram розслідувати, як "лайк" від офіційного акаунту Папи Римського Франциска опинився під фотографії бразильської моделі. Про це пише видання Catholic News Agency.

Нещодавно весь християнський світ сколихнув скандал - Папа Римський поставив в Instagram "лайк" під фото напівоголеної моделі Наталії Гаріботто з Бразилії.

Папський "лайк" на сторінці Гаріботто помітив ще 13 листопада один із 2,4 мільйона фоловерів, які стежать за постами моделі в Instagram. І хоча невдовзі оцінка від Папи зникла, про "лайк" від Понтифіка дізнались у всьому світі - новина вмить облетіла мережу та ЗМІ.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
Сама Гаріботто також прокоментувала лай від папи.
"Принаймні я потраплю в рай", ─ написала вона в Twitter.

Однак, у Ватикані вирішили розібратись у всьому. Наближені до Святого Престолу джерела журналістів стверджують, що акаунтом Понтифіка @franciscus, з якого було залишено "благословення" моделі, керують співробітники пресслужба Ватикану, а не особисто Папа Римський.

Зазначається, що спеціальне бюро зв’язку, яке керує всіма акаунтами Папи в соціальних, має 7,4 мільйона підписників в Instagram. При цьому акаунт Папи @franciscus взагалі не стежить за оновленнями на інших сторінках.

Як повідомляють джерела, "лайк" був поставлений не з Ватикану і наразі незрозуміло, чи було зламано акаунт Папи.

У зв'язку з цим розпочато також і внутрішнє розслідування.

Що ж, якщо врешті з'ясується, що акаунт Папи Римського зломали зловмисники та поставили "лайк" Гаріботто без відома Понтифіка, то модель може і не потрапити до раю. В усякому разі, так легко, як вона собі уявляла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Папа Римський "лайкнув" гарячу модель

Як повідомляв портал Знай.ua, Папа Римський закликав молитися за "службу роботів людству".

Також Знай.ua писав, Папа Римський Франциск вперше з'явився на публіці в масці