Засновник месенджера Telegram Павло Дуров розкритикував новий iPhone 12 Pro.

Читайте Знай в Google News!

Творець Telegram та російської соцмережі "ВКонтакте" мільярдер Павло Дуров спробував останню модель смартфона iPhone 12 Pro, який Apple представила в жовтні, але він йому не сподобався. Свій досвід особистого використання iPhone 12 Pro Дуров прокоментував у Telegram-каналі.

Дуров назвав новий iPhone 12 Pro "жахливо незграбною залізякою", набір камер на гаджеті "потворним", а сам пристрій - габаритною версією iPhone 5, що випускався 8 років тому.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

За його словами, останні дев'ять років Apple живе коштом своєї минулої репутації, без значущих інновацій.

"Через 9 років після смерті Стіва Джобса компанія як і раніше живе за рахунок технологій і репутації, які він побудував, без будь-яких значущих інновацій. Не дивно, що на початку цього року продажі iPhone впали на 21%", - зазначив Дуров

Творець telegram прогнозує, якщо нічого не змінитьс, то доля компанії Apple на світовому ринку впаде до мінімуму вже через 7-10 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дуров розповів про подальшу долю Telegram

Як повідомляв портал Знай.ua, Дуров розкритикував соціальні мережі Facebook і Instagram

Також Знай.ua писав, новенькі iPhone 12 Pro Max і 12 mini випробували на міцність