Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Володимир Зеленський, скріншот: YouTube

У Зеленського відповіли на страх "новорічного локдауну": "Хочемо"

Український прем'єр-міністр Денис Шмигаль обговорював з мерами міст питання протидії коронавірусу. Після чого заявив, що очікує від них поради щодо посилення карантину. Заступник глави офісу президента Кирило Тимошенко ж запевнив, що про введення "новорічного локдауну" в країні говорити поки зарано. Однак такий варіант розвитку подій розглядається у всіх країнах.

День Гідності та Свободи
День Гідності та Свободи, скріншот: Youtube

День гідності та свободи в Україні 2020: найкращі привітання у віршах

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У сучасній Україні відзначається безліч державних і релігійних свят, справжнє значення яких для багатьох з наших громадян так і є не до кінця зрозумілим. В останні п'ять років української історії в нашій країні з'явилося кілька особливих пам'ятних дат, які викликають емоційний відгук у серцях громадян. Так одним з головних свят сучасної України є День Гідності та свободи, який відзначається 21 листопада.

Дмитро Кулеба фото:Twitter
Дмитро Кулеба фото:Twitter

Facepalm: Кулеба потролив Лукашенка за "американців з Києва"

Кулеба відповів популярним мемом на слова Лукашенка про те, що американські спецслужби з Києва "розхитують планету". Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба відреагував на слова Олександра Лукашенка про те, що американські спецслужби зі спеціально створених у Києві центрів "розхитують планету".

Уляна Супрун, скрін з відео
Уляна Супрун, скрін з відео

Супрун розповіла несподівану правду про інсульти: "Щохвилини гинуть мільйони клітин"

Лікар, медичний блогер та ексміністр охорони здоров'я Уляна Супрун прокоментувала ситуацію з лікуванням та реабілітацією пацієнтів після інсульту. Як зауважила фахівець, в нашій країні дуже слабо розвинена саме реабілітація, яка дуже важлива для поліпшення якості життя індивідів. Відповідний пост було опубліковано на сторінці Супрун в соціальній мережі Instagram.

Карантин в Україні, фото: Unian
Карантин в Україні, фото: Unian

Вже з 21 листопада штрафувати за неношення маски будуть просто на місці

З суботи, 21 листопада, в Україні набуде чинності закон, який вводить штрафи за неношення масок в період загальнонаціонального карантину. У поліції зазначили, що порушників не відразу штрафуватимуть. Спочатку співробітник поліції повинен зробити зауваження, а в разі відмови надіти маску порушнику буде загрожувати штраф. Про це повідомив голова Національної поліції Ігор Клименко, передає Telegram-канал Нацполіції.