Вітчим викинув з вікна багатоповерхівки 13-річного пасинка, а потім сам звалився вниз.

Читайте Знай в Google News!

Перед цим він поскандалив зі своєю цивільною дружиною - матір'ю хлопчика і влаштував погром у квартирі.

Інцидент стався ввечері 20 листопада в Санкт-Петербурз на вулиці Дибенка в Невському районі - одному з найбільш криміногенних в місті. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

За словами сусідів, чоловік почав безпричинно викидати предмети з балкона третього поверху. Його співмешканка пішла збирати речі на вулицю, а коли спустилася по сходах, побачила свого 13-річного сина, який лежав на землі. Дитина впала спиною на асфальт. Поруч з підлітком на газоні лежав вітчим, причому в одних трусах.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Очевидці стверджують, що чоловік спочатку викинув дитину з балкона, а потім сам звалився вниз.

Підліток вижив. Його, з множинними переломами тазу і хребта, госпіталізували в одну з дитячих лікарень сіста. Стан хлопчика оцінюється як вкрай важкий.

Вітчим також залишився живий. Він відбувся подряпинами, ймовірно, завдяки "везінню" всіх п'яниць.

Сусіди-чоловіки, які опинилися на місці подій, не стрималися і фізично "пояснили" хулігану, що дітей у вікно викидати не можна, однак через свій стан він нічого не сприйняв.

За словами однієї з сусідок, вітчим і мати хлопчика були під впливом наркотиків.

Про постраждалого підлітка відомо, що він був непростим - хлопчик навчався в корекційній школі для дітей з обмеженими можливостями.

34-річного чоловіка затримала поліція. Стосовно нього Слідчий комітет відкрив кримінальну справу за статтею "Замах на вбивство неповнолітнього".

Також в соцмережах з'явилися свідчення очевидців події.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві хлопець викинувся з вікна

Як повідомляв портал Знай.ua, викладач університету викинувся з вікна, залишивши зловісну записку

Також Знай.ua писав, на Закарпатті повісився 15-річний курсант військового ліцею.