Шевченко не оцінить: лікар, який скасував матч Швейцарія-Україна, не завжди був принциповим

Віце-президент Української Асоціації футболу Олег Протасов поділився інформацією про лікаря кантону Люцерн.

Саме він відмовив у проведенні поєдинку Ліги Націй. Однак це виглядає дуже дивно, адже незадовго до цього в схожій ситуації він дозволив проведення матчу чемпіонату Швейцарії. Про це повідомляє видання "UA.Футбол".

Андрій Шевченко, скріншот: YouTube
Андрій Шевченко, скріншот: YouTube

Ніцой відкрито заговорила про "хабар" дочцi: "Не розуміє цього лише тупезний"

Популярна українська дитяча письменниця Лариса Ніцой частенько ділиться своїми думками, політичною та цивільною поліцією у Facebook.

Зараз вона опублікувала нове звернення в соціальній мережі, в якому заявила про "хабар" шкільному завучу.

Ніцой, фото facebook
Ніцой, фото facebook

"Не можна йти проти волі народу": як політики привітали українців з Днем Гідності та Свободи

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та свободи. Тому тут зібрані привітання багатьох політиків і громадських діячів. Вони також вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Серед таких можна виділити Володимира і Олену Зеленську, Дениса Шмигаля, Сергія Шкарлета, Дмитра Разумкова, Андрія Єрмака, Юлію Тимошенко, Петра Порошенка і мера Києва Віталія Кличка.

День гідності: джерело YouTube
День гідності: джерело YouTube

Невідомий відкрив стрілянину в популярному ТРЦ: є поранені, серед них підліток

В американському місті Ваватос, який знаходиться недалеко від Мілуокі, в штаті Віксонсін сталася стрілянина в торговому центрі Mayfair в штаті Вісконсін.

В результаті події кілька людей отримали поранення. Про це повідомляє ABC News.

Глава населеного пункту Денніс Макбрайд повідомив, що життю поранених нічого не загрожує, вони були успішно госпіталізовані. Підозрюваний все ще перебуває на волі. На місці події працюють 75 поліцейський.

Стрілянина в ТРЦ, фото: ABC News
Стрілянина в ТРЦ, фото: ABC News

Українським героям замість квартир і премій вручили листівку з привітаннями: "З повагою..."

У суботу, 21 листопада, в нашій країні відзначають День десантно-штурмових військ Збройних сил України. Цього року свято десантників відзначається вчетверте.

Тимчасово виконуючий обов'язки командувача Об'єднаних сил генерал-майор Віктор Ганущак привітав українських захисників з професійним святом. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-центру ООС в мережі Facebook.

Герої серіалу "Доброволець"
Герої серіалу "Доброволець"