2020 рік по праву називають роком катастроф. У світі відбувається безліч катаклізмів і багато людей скаржаться на неприємності в житті. Однак є чоловік, який зібрав на собі "комбо" хвороб і проблем.

Читайте Знай в Google News!

Героєм новин у всьому світі став британець Йен Джонс. Чоловік займається благодійністю і для того, щоб допомогти бідним, поїхав до Індії. Саме там і почалися всі його проблеми.

Спочатку Йен заразився малярією. Йому практично вдалося впорається з цією недугою і слідом він підхопив лихоманку денге. Від неї він пройшов курс лікування.

Після двох хвороб він здав тест на коронавірус і він виявився позитивним. Однак виїхати додому йому не вдалося, адже всі кордони закриті. І в цей момент його вкусила кобра.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відомо, що зараз чоловік перебуває в реанімації. Від хвороб і укусу його паралізувало і він осліп. Лікарі стверджують, що він зможе оговтатися і жити як раніше, але на це потрібен час.

Йен Джонс, фото: Соцмережі
Йен Джонс, фото: Соцмережі

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, в Україні масово закриваються школи та дитсадки через те, як бути батькам.

Як повідомляв Знай. ua, доктор Комаровський розповів, як все-таки лікувати вірусну інфекцію.

Також Знай. ua писав, що глава МОЗ Степанов показав українцям, що діється в лікарнях.