21 листопада, ввечері, з квартири 61-річної пенсіонерки в багатоповерхівці по вулиці Райдужній в місті Миколаєві сусіди відчули сильний запах диму.

Читайте Знай в Google News!

Про інцидент повідомили у прес-службі ДСНС.

Вогнеборці примчали на виклик і розкрили вхідні двері. У щільному диму вони знайшли господиню квартири, яка не могла самостійно вийти з квартири.

Пожежа, фото ДСНС
Пожежа, фото ДСНС

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"21 листопада о 20:58 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що на вул. Райдужна м. Миколаєва з однієї з квартир відчувається запах диму. На виклик прибули рятувальники 5 державної пожежно-рятувальної частини та за допомогою підручних засобів відкрили двері у помешкання. В щільно задимленій кімнаті, співробітники ДСНС виявили жінку 1959 р.н., яка не змогла самостійно покинути приміщення. Пенсіонерку негайно вивели на свіже повітря, допомога медиків не знадобилась", - йдеться у повідомленні.

Як з'ясувалось, задимлення сталось через залишену на ввімкненій плиті їжу, що пригоріла. Господиня розповіла, що готувала смажену картоплю та пішла перепочити в кімнату, там і заснула перед телевізором.

Пенсіонерку вивели на свіже повітря, допомога медиків їй не знадобилася. Господиня розповіла, що вирішила посмажити картопельки, а потім прилягла і заснула перед телевізором.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 3 ефективних способи позбутися від обвислих рук у домашніх умовах.

Як повідомляв "Знай.ua", дієта Наташі Корольової: колишня Ніколаєва рекордно схудла, як їй це вдалося.

Знай.ua писав, фітнес-батончики з вівсянки: ідеальний перекус для тих, хто на дієті.