Шестилітня дівчинка випала з вікна, а потім встала і пішла додому. Її врятували диво та кучугура снігу.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє РІА Томськ.

У Томську, повністю засніженому високими кучугурами снігу, трапився інцидент. З вікна четвертого поверху випали дівчинка. Їй шість років. Падіння зафільмувала камера спостереження, розміщена над вхідними дверима до під'їзду. Це відбулося учора, 21 жовтня.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На відео видно як стрімко падає тіло у сніг. За декілька секунд дівчинка висунулася зі снігу, обтрусилася, перелізла через паркан і пішла додому. Дівчинка у домашньому одязі, швидше за все: на чорно-білому відео складно точно розгледіти, але швидше за все вона у лосинах білого кольору. Місцеві ЗМІ Томська стверджують, що дівчинка оголена. Цією справу зайнялася міліція, адже умови і обставини падіння - невідомі. Крім того, було відразу викликано карету швидкої допомоги.

Дівчинку госпіталізували, зробили всі необхідні аналізи. Повідомляють, що ніч вона провела у реанімації, зараз же її перевели до звичайного відділення. Стан дівчинки некритичний, проте в неї чисельні переломи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У лісі під Києвом знайшли чоловіка в петлі, копи оточили територію.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Легендарний міст Кохання перетворився на "прокляте місце", українці в жаху: "чотири смерті за рік".

Також Знай.uа писав, що Звірство найріднішої людини штовхнуло жінку на самогубство: "її голос тремтів".