Якщо ви не можете впоратися з труднощами, зверніться за допомогою до Ангела-Хранителя. Він точно вас почує, якщо вимовити правильну молитву.

Читайте Знай в Google News!

Візьміть аркуш паперу і напишіть на ньому, чого ви бажаєте. Під час хвороби ви можете попросити про здоров'я. Якщо в житті вас переслідують невдачі, попросіть про щастя і позбавлення від бід. Потім закрийте очі та скажіть коротку молитву:

"Через прикрощі та невдачі в житті до тебе я звертаюся, Ангел мій Хранитель. Прошу тебе, почуй про прохання моє і допоможи мені. З народження ти даний мені був як захисник мій. Не відвернися ж від мене у важкий для мене час, з'явися до мене. Амінь!"

"Мій Хранитель, з народження мені даний, почуй всі прохання і переживання мої. Стань моїм співрозмовником, допоможи мені позбутися від усіх бід та нещасть. Сам Господь Бог послав тебе до мене як помічника і захисника мого, не порушуючи волю Його, прийди ж до мене в скрутну хвилину. Амінь!"

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

ангел, фото Pixabay
ангел, фото Pixabay

Вимовляєте молитву від чистого серця: ви повинні відчувати, що ваш Хранитель знаходиться поруч і слухає вас. Не забувайте, що лише щирі звернення до святих можуть бути почуті. Після цього сховайте листок паперу так, щоб його ніхто не побачив.

Не варто чекати, що Ангел дивовижним способом з'явиться перед вами: його допомога буде непомітною, але дієвою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, яка потужна молитва проти зла врятує весь ваш рід.

Як повідомляв портал Знай.uа, Папа Римський закликав молитися за "службу роботів людству".

Також портал Знай.uа писав, яка материнська молитва прирівнюється до дива.