Чоловік протягом п'яти годин утримував в заручниках своїх шістьох діте, погрожуючи їх зарізати.

Читайте Знай в Google News!

Інцидент стався у вівторок, 24 листопада, в російському місті Колпіно. 38-річний чоловік закрився в орендованій квартирі з шістьма дітьми у віці від 3 до 15 років. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Правоохоронці вели з ним переговори протягом п'яти годин, умовляючи відпустити дітей і здатись. Зрештою після переговорів з прокурором району він випустив дітей з квартири й сам вийшов у двір. Після цього його затримали співробітники правоохоронних органів.

Як стало відомо, 38-річний Денис Бельтюков разом з 34-річною дружиною Ольгою приїхав в Колпіно з Архангельської області, звідки він втік від боргів. З 6 дітей, які жили в сім'ї, тільки двоє були рідними Бельтюкова. Останнім часом він багато пив, дзвонив в поліцію і звинувачував дружину в зрадах. Незадовго до події він пройшов курс лікування в районному диспансері.

У вівторок, 24 листопада, Бельтюков вигнав з дому дружину, замкнувся в орендованій трикімнатній квартирі з дітьми і погрожував їх убити. Дружина викликала поліцію.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Наряд прибув за кілька хвилин. У вікні на першому поверсі було видно, що чоловік тримає ніж біля горла хлопчика. Він кричав, що всіх зараз порішить. Поліцейські викликали підкріплення. Вже через півгодини біля п'ятиповерхівки були співробітники главку, спецназ, прокуратура, МНС і чиновники адміністрації міста.

Після тривалих переговорів, котрі тривали п'ять годин, зловмисник відпустив дітей і здався поліції.

Дітей оглянули на місці лікарі і відправили для більш ґрунтовної перевірки в дитячу міську лікарню Колпіно № 22. Затриманий Бельтюков знаходиться в слідчому комітеті, до нього викликали психіатрів.

В мережі оприлюднили фото затриманого, який пише пояснення своїх дій.

За фактом порушено кримінальну справу про "незаконне позбавлення волі із застосуванням зброї або предметів, використовуваних як зброї стосовно неповнолітнього".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, київські копи викрали львів'янина та вимагали викуп

Як повідомляв портал Знай.ua, у Луцьку неадекват взяв в заручники автобус з людьми

Також Знай.ua писав, київський ресторан взяв у заручники активістів, поліції довелося ламати двері