Українська економіка рухається до великої катастрофи і ми із заплющеними очима йдемо до прірви.

Читайте Знай в Google News!

З такою заявою виступив голова виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеіл Саакашвілі в ефірі програми ″Право на владу″.

Саакашвілі різко розкритикував роботу уряду, який, на його думку, гальмує реформи та не дає розвиватись бізнесу.

На зауваження ведучої Наталі Мосейчук, що це дуже дивна заява, враховуючи те, що Саакашвілі працює на команду Зеленського, політик відповів:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

″По перше, не потрібно бути сильним економістом, щоб не бачити, що відбувається навколо нас в економіці країни. Достатньо пройтись по Києву, по містах і селах України, щоб побачити, який процент бізнесу закривається, скільки приміщень виставлено під оренду і на продаж... Це все результат того, що за багато місяців нема просування за жодним пунктом реформ про які багато років говоримо″.

Мосейчук зауважила, що Саакашвілі погодився реформувати і його метою була зокрема й українська податкова.

″Ви кілька місяців вже на посаді, чи не почуємо ми заяв про те, що на горі зібралися корупціонери які нічого міняти не хочуть, тобто щось подібне до того, що ви говорили коли йшли від Порошенка?″, - уїдливо запитала ведуча.

″Я думаю, що тут не питання якихось демаршів. Ми повинні всі розуміти, куди ми рухаємось. Ми реально рухаємося до повного колапсу і прірви масштабу першої половини 90-х″, - заявив у відповідь Саакашвілі.