Дитині прооперували здорову руку через неуважність лікаря. У своє виправдання хірург заявив, що просто забув подивитися знімки.

Читайте Знай в Google News!

Жахливий інцидент стався 24 листопада в Калінінграді. Семирічній дівчинці повинні були видалити спиці з правої руки, а шукати чомусь почали в лівій. І, зрозуміло, не знайшли. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Мати дитини розповіла журналістам, що у її доньки була зламана права рука. Дівчинці вставили спеціальні спиці в кістку, а через певний період дитину госпіталізували в дитячу обласну лікарню, щоб витягти ці спиці.

Операція, за словами матері, сильно затягнулася. Коли дочку привезли в палату, мама з жахом побачила, що в дитини забинтована здорова ліва рука.

На питання матері, як таке могло статися, лікар відповів: "Вибачте, не подивився знімки".

"Як свиню пошматували", - зітхаючи каже мати.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Але я не розумію, як можна було не побачити, що ліва рука абсолютно здорова, а на правій - шви й бинт. Дочка спочатку з трудом ворушила пальцями на лівій руці. Зараз, на щастя, дитині вже краще, ворушити пальцями стало простіше", - розповіла жінка.

Дівчинка в лікарні до невдалої операції. Фото з особистого архіву
Дівчинка в лікарні до невдалої операції. Фото з особистого архіву

Через кілька днів дівчинці зробили повторну операцію, її провів інший лікар. Спиці з правої руки все-таки витягли. Дівчинка після виписки продовжить лікування амбулаторно.

Батьки написали заяву в правоохоронні органи, звернулися до регіонального МОЗ. За словами Катерини, тато повезе доньку на судову експертизу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, харків'янин помер після операції на носі

Як повідомляв портал Знай.ua, молода українка померла після операції у приватній клініці

Також Знай.ua писав, у Києві після операції померла дружина ексміністра охорони здоров'я