Міністр соціальної політики Марина Лазебна в прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу "Право на владу"26 листопада розповіла про те, які підвищення пенсій очікують українців.

За словами Лазебної, підвищення пенсій чекає українців, які досягли 65 років і мають повний трудовий стаж.

"Бюджет на 2021 рік не передбачає зниження жодної соціальної виплати. По-друге, прожитковий мінімум зростає. З 1 січня підвищиться пенсія для осіб, які досягли 65 років і мають повний трудовий стаж — піднімуть пенсію на 400 гривень". Марина Лазебна

Також Лазебна закликала українських пенсіонерів не хвилюватися, адже в грудні, незважаючи на карантин, можливе введення локдауну і всю ситуацію з коронавірусом, пенсії будуть виплачуватися без затримок.

"Ще 25 числа, нещодавно, ми закрили відомості на пенсії на грудень. 4 грудня планово розпочнеться виплата пенсії. Все буде забезпечено. Ніякої затримки, до речі, ні по одній соціальній виплаті немає. Нічого хвилюватися і нічого сіяти паніку серед людей", - заявила Лазебна.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, накопичувальна пенсія, українцям розповіли, які загрози приховує реформа.

Як повідомляв Знай. ua, Пенсійний фонд озвучив важливу заяву щодо осінніх виплат, скільки і хто отримає заслужених грошей.

Також Знай. ua писав, що в Україні підрахували середню зарплату, від 6 до 25 тисяч.