27 листопада перша леді України Олена Зеленська зустрілася з представниками великих компаній і підписала декларацію "Бізнес без бар'єрів".

Читайте Знай в Google News!

На своїй сторінці в Instagram Олена Зеленська поділилася результатами зустрічі з українськими та міжнародними компаніями. Захід був присвячений впровадженню безбар'єрних рішень у бізнес-процеси – працевлаштуванню людей з інвалідністю, літніх людей, батьків з дітьми до шести років, жінок та молоді.

За підсумками зустрічі Олена Зеленська і представники компаній домовилися до кінця цього року зафіксувати досягнення і визначитися з планами на найближчі роки. Також була пописана декларація "Бізнес без бар'єрів".

"Наша спільна мрія – побудувати в Україні безбар’єрний бізнес, а найближча мета – подолати ті бар’єри, які виникають при пошуку співробітників та прийомі їх на роботу, адаптації працівника на робочому місці та в колективі. Ці напрямки актуальні для всіх суспільних груп, зокрема людей з інвалідністю, літніх людей, батьків з дітьми до шести років, жінок та молоді", - написала в соцмережі дружина президента.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Варто відзначити, що для ділової зустрічі перша леді вибрала білосніжний твідовий костюм з гудзиками. Образ Зеленська доповнила чорною сорочкою і сережками-гвоздиками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Олена Зеленська заговорила про домашнє насильство, знайомо тисячам українок: "Сама винна".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Зеленська попередила українців про небезпеку, справа не в хворобах: "Може трапитися з кожним".

Також портал Знай.uа писав, що Олена Зеленська зробила важливу заяву: які обов'язки взяла на себе перша леді.