Новий Рік - це таке свято, коли навіть самі дорослі і серйозні люди відчувають крапельку чарівництва в потаємному куточку своєї душі.

Поки годинник б'є 12, ми загадуємо свої найпотаємніші бажання, і потай сподіваємося, що вони збудуться. Але чи вмієте ви робити це правильно? Пропонуємо зануритися ненадовго в дитинство і провести кілька невинних чарівних ритуалів, щоб казка вже точно стала бувальщиною.

Спосіб 1: Шампанське і попіл

Почнемо з класики, яку напевно знаєте, але нагадаємо. Як тільки почали бити куранти, встигніть написати своє бажання на маленькому листочку паперу, потім швидко спаліть листок, киньте попіл в келих з шампанським і випийте до дна. Не бійтеся, від одного разу з вами нічого не трапиться.

Шампанське, скріншот відео
Шампанське, скріншот відео

Спосіб 2: Так роблять іспанці

Якщо ідея пити шампанське з попелом вас вже зовсім ніяк не надихає, спробуйте загадати бажання по-іспанськи. Іспанці вважають виноград символом щастя, багатства, здоров'я і удачі. Поки б'ють куранти, думайте про свою мрію і уявіть її собі у всіх фарбах. Вам потрібно встигнути з'їсти 12 виноградин, поки триває бій годин. Врахуйте, що кісточки слід виплюнути, перш ніж годинник проб'є останній удар. Втім, можна схитрувати і купити кишмиш.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Виноград, фото: Pixabay
Виноград, фото: Pixabay

Спосіб 3: Зимові квіти

Намовите кого-небудь подарувати вам на Новий Рік букет квітів-букет квітів. Це підвищує ймовірність наступного способу в кілька разів. Якщо вже зовсім нікого намовити-подаруйте цей букет собі, коханій. Поки є час до півночі, гарненько подумайте, чого ж вам хочеться найбільше, і поки ви роздумуєте про свою мрію, перебирайте пальцями пелюстки. Рівно о 23: 00 наповніть свій келих, який ви піднімете для зустрічі Нового року, будь-яким напоєм. Далі найголовніше! Прошепотівши бажання, зірвіть рівно три пелюстки з будь-якої квітки і киньте в келих. Ємність помістіть під ялинку. Під бій курантів дістаньте келих і випийте його вміст.

Спосіб 4: Щедра душа

Якщо в Новий рік ви хочете загадати бажання, пов'язане з матеріальним достатком, вам слід заздалегідь підготувати маленькі символічні подаруночки в красивій обгортці. Кількість їх має відповідати останнім двом цифрам наступаючого року, тобто в наступаючому 2021 році останні дві цифри – 21, значить подарунків має бути саме 21. У згортки можна покласти фрукти і солодощі. Під бій курантів подумки скажіть своє бажання, а після вирушайте на вулицю і роздайте ці подарунки першим зустрічним з побажаннями грошового достатку в наступаючому році.

Куди поїхати на Новий Рік 2021
Куди поїхати на Новий Рік 2021, скріншот: Youtube

Спосіб 5: Червоне слівце

Буквально за 30 хвилин до того, як почнуть бити куранти, напишіть собі невеликий лист з планом на майбутнє, головними надіями і замовленням того, чого вам так хочеться. Лист потрібно запечатати в червоний конверт або загорнути в червоний аркуш паперу, а потім заховати в кишеню. Як тільки почнуть бити куранти, доторкніться до листа і ще раз прокрутіть у себе в голові те, що написали. Як тільки настане Новий Рік, ретельно сховайте конверт і не відкривайте до наступного року.