У Сінгапурі інфікована коронавірусом Сovid-19 мати народила дитину, передавши йому антитіла до головної загрози, яка нависла над усією планетою. Про це пише The Straits Times.

При народженні хлопчик важив 3,5 кг.він народився 7 листопада в Національній університетській лікарні (NUH), розповіла мати хлопчика, Селін Нг-Чан. Він виглядав в точності як його старша сестра, Алдріна, при народженні, тому отримав ім'я Олдрін.

"Я завжди хотіла хлопчика, тому що у мене дуже добре виходить з ними ладити — у мене є троє молодших братів", — розповіла Нг-Чан журналістам. У щасливої матері є ще одна дочка, Алдріна, якій два роки.

Селін сказала, що її вагітність була драматичною, оскільки вона, її мати і дочка заразилися Covid-19 після повернення з сімейного відпустки в Європу в березні. Її чоловік і батько, які також були в поїздці, уникли інфекції.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Мати Селін, мадам Чой Вай Чі, 58 років, була близька до смерті.

Жінка була госпіталізована на чотири місяці і 29 днів провела на апараті життєзабезпечення. Селін і її дочка Алдріна перенесли інфекцію в легкій формі - їх виписали з лікарні через 2,5 тижні.

Нг-Чан була на 10 тижні вагітності, коли у неї діагностували коронавірус.

Вона сказала: "Я не турбувалася, що Олдрін заразиться Covid-19, оскільки прочитала, що ризик передачі (від матері до плоду) дуже низький".

Мати і дитина відчувають себе добре, а у Олдріна, на щастя, виявлені антитіла до китайського вірусу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що лікарня швидкої медичної допомоги Львова отримає десять нових операційних.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові хірурги провели унікальну операцію і вперше взялися за випадок з ушиванням перфоративної виразки шлунка.

Також Знай.ua писав, що у Харківській "інфекціонці" закінчуються місця для хворих з коронавірусом. Ситуація наближається до критичної.