У Верховній Раді обговорюють ідею школи для 5-річних дітей. Однак народна депутатка України від Партії Слуга народу Юлія Гришина в програмі "гостре питання" Для Obozrevatel TV розповіла, що це не є школою в класичному розумінні цього слова.

Читайте Знай в Google News!

"Це не та школа, про яку ми говоримо. Це буде перший клас, але не такий, де діти будуть сидіти за партами, це буде перехідний період між садком і школою", - стверджує Гришина.

Депутат пояснила, що зараз ведуться дискусії з даного питання, адже якщо в умовах 12-річної школи діти підуть в перший клас в 7 років, то випускний відсвяткують вже в 19-річному віці.

Вона зазначила, що в більшості європейських країн працює саме така система.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"Але є досить велика частина країн, де прийнято рішення щодо п'ятирічних школярів і це однозначно не буде так, що 5-річна дитина одягне шкільну форму, візьме рюкзак і піде в школу", - говорить депутат.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Українка відмовилася здавати на" потреби садка " і огребла від батьків.

Як повідомляв Знай. ua, якщо завтра настане повний локдаун, інструкція з підготовки для батьків.

Також Знай. ua писав, що в українській школі відшукали свого Голобородька, але не з "Слуги народу".