Прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель заявила про те, що точної дати введення локдауна в Україні ще немає.

Вона повідомила, що його можливість все ж зберігається, при сильному зростанні кількості хворих.

Читайте Знай в Google News!

"На цьому сходяться не тільки чиновники, а й представники місцевої влади. Однак поки точної дати немає. Вивчаються всі можливі сценарії, прогнози, опрацьовуються можливості медичної системи та економіки. Загроза локдауну залежить від кожного з нас зокрема: як ми дотримуємося заходів безпеки, або наражаємо на небезпеку інших!", - додала вона на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Сьогодні, 30 листопада, Володимир Зеленський обговорював з представниками Кабінету Міністрів України прогнози розвитку епідемічної ситуації, щоб визначитися, чи потрібно впроваджувати повний локдаун і коли. Раніше говорилося про період з 24 грудня по 15 січня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, прес-секретар Зеленського Мендель зізналася в хворобливій втраті в сім'ї: "Блищали сльози". Також представниця Зеленського зі зв'язків з медіа заявила, що місія України — боротьбі з голодом по всьому світу.

Як повідомляв "Знай.ua", Мендель засумувала без Зеленського і занурилася в минуле: "Ми зробимо лише...". Цитату Мендель запозичила у британського історика Ніла Фергюсона з його книги " цивілізація. Як захід став успішним. Шість козирів у колоді заходу".

Знай.ua писав, відомий лікар викликався на "голих" українців: "Людей ховають у мішках, надіньте вже ці маски!"