Кожна мати хоче для своєї дитини як краще. І кожна хоче вберегти від небезпеки. Але іноді це переходить межі всякого здорового глузду. Так сталося в Стокгольмі, де жінка 28 років протримала свого сина під замком. Мотивація? "Для захисту", у всякому разі, так пише місцеве видання Expressen.

Жертву материнської любові виявила його далека родичка. Мати потрапила до лікарні, а та приїхала доглянути за квартирою. Слідству жінка розповіла-те, що вона побачила в будинку, було схоже на фільм жахів. 41-річний чоловік був покритий виразками, у нього не було зубів, він насилу відповідав на питання, частіше — невиразно мукав.

Родичка звернулася в "швидку", а лікарі в свою чергу — в поліцію. Чоловік у важкому стані, якого вони забрали до лікарні, востаннє був на вулиці, коли був семикласником, у 12 років. Його мати, якій зараз 70 років, вирішила ізолювати сина» для захисту «після того, як в їхній родині сталася»якась подія".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, вагітна жінка була всіяна синцями, ніхто не розумів чому: правду розкрило УЗД.

Як повідомляв "Знай.uа", 11-річна дівчинка завагітніла від співмешканця мами, тривогу забили сторонні люди.

"Знай.иu" писав, школяр місяцями ґвалтував молодшу сестру, а батьки не помічали, поки дівчинка не завагітніла.