На офіційній сторінці Національної поліції України в соціальній мережі Facebook повідомили про успішне викриття шахрая кіберполіцією.
Він обдурив жінок на сайтах знайомств більш ніж на мільйон гривень. Представникам правоохоронних органів вдалося встановити, що інтернет-зловмисником виступає 34-річний іноземний громадянин, який перебуває під слідством за вчинення аналогічного злочину.
Читайте Знай в Google News!
Чоловік заводив стосунки з жінками на сайтах знайомств і виманював у них грошові кошти та Ювелірні вироби після налагодження стосунків. Таким чином, за попередніми даними, зловмисник обдурив п'ятьох потерпілих, а загальна сума збитків становить 1 мільйон 300 тисяч гривень.

Фігурант зараз знаходиться в слідчому ізоляторі, де правоохоронці провели обшук і вилучили телефон і сім-карту, що використовувалися ним в шахрайській діяльності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, копи розкрили схему тюремних "IT-фахівців", які вкрали 1,4 млн грн з банку. Вони видавали себе за IT-фахівців банку, телефонуючи до фінансової установи і під приводом перевірки платіжної системи переконували касира здійснити парочку "тестових" операцій.

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік випив каву на вокзалі і впав у кому очевидці чухають потилиці: "Клофелинщики?"

Знай.ua писав, шахраї в Україні почали заробляти на поширеній хворобі: залишають людей без копійки.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще