Мер Харкова Геннадій Кернес повинен повернутися в рідне місто вже 29 грудня, про що повідомив його син Данило Привалов.

Розповів він про це виданню "Страна".

Читайте Знай в Google News!

“Я так часто коментую цю тему, що боюся наврочити. Дай Бог, це здійсниться і ви незабаром особисто зустрінетеся і запишіть інтерв'ю", - поділився Данило. Хоча до цього він стверджував, що його батько повернеться в Україну до 20 грудня, говорячи про те, що медики дали добро на виписку.

"Батько був радий перемозі на виборах. Але засмутився, що набрав замало відсотків голосів. Соціологія показувала під 80%. Але це зрозуміло, так як два місяці через хворобу батько не виходив на зв'язок, не комунікував з городянами. Але незабаром це зміниться", - розповідав Данило.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

А ось друг мера Харкова бізнесмен Павло Фукс публікувати фото Геннадія Кернеса, зроблене в німецькій клініці Шаріте, після того, як в Україні забили тривогу про зникнення Геннадія Кернеса і відкрили справу про зникнення. "Геннадій Адольфович передає привіт з Шаріте", - написав Фукс під публікацією.

Кернес, фото: Павло Фукс (Телеграм)
Кернес, фото: Павло Фукс (Телеграм)

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у хворого Кернеса великі проблеми: "Профукали мільйони". Згідно зі звітом за показниками економічного і соціального розвитку Харкова за дев'ять місяців, то в першому півріччі цього року 26 з 63 КП міста отримали 50,3 мільйона чистого прибутку.

Як повідомляв "Знай.ua", син Кернеса відповів на головне питання харків'ян про хворого батька: "Недовго..."

Знай.ua писав, хворого Кернеса "позбавили" повноважень у Харкові: "Самі впораємося"