Кожен любитель садівництва мріє про рясний урожай соковитої та величезної малини, якщо, звичайно, займається нею.
Для досягнення цієї мети достатньо забезпечити лише одне якісне підживлення. Немає необхідності витрачати кошти на придбання вартісних препаратів, адже ефективне підживлення можна виготовити власноруч.

Малина. Фото: скрін youtube
Малина. Фото: скрін youtube

Найкращим варіантом для підживлення малини є природне органічне добриво – курячий послід. Воно сприятиме активному зростанню зеленої маси та зміцненню пагонів рослин.
Приготування полягає в наступному: береться близько 0,5 літра курячого розслідування і розчиняється у відрі з водою. Таке добриво слід використовувати на 1 погонний метр траншеї або приблизно на 20 пагонів малини. Важливо проводити підживлення на вологому ґрунті.
Оптимальний час для підгодівлі – весняний період чи перший місяць літа.

Малина. Фото: скрін youtube
Малина. Фото: скрін youtube

Не забувайте про необхідність забезпечення малини сонячним розташуванням та регулярним поливом. Якщо ґрунт у малиннику пересох, його слід належним чином зволожити. Вода повинна проникнути на глибину не менше 40 см, адже саме там знаходиться коріння кущів малини.
І тоді ви зможете порадувати чи не всіх сусідів, родичів і друзів рясним "врожаєм" малини, і врятуватися від цін у супермаркетах і на ринку.

Нагадаємо, гірчиця може вам сильно допомогти на городі: дізнайтеся, як позбутися хвороб та бур'янів одним махом

Як повідомляв "Знай.uа", податку за земельний пай можна уникнути: хто може не платити за свій клаптик

Знай.uа писав, малина злетить у ціні? Українцям розкрили, що станеться із цінами на ягоди перед літом

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще