Біль у горлі - один із найнеприємніших симптомів при простудних захворюваннях. Існує чимало лікарських препаратів, щоб позбутися неприємного відчуття, але мало хто знає, що в цій ситуації можуть допомогти деякі продукти. Про це пише портал zhenskiy.

Біль у горлі приносить багато дискомфорту, наприклад, їда стає справжнім випробуванням. Тому цього неприємного симптому намагаються позбутися якнайшвидше і допомогти в цьому можуть деякі продукти.

застуда, скріншот з відео
застуда, скріншот з відео

Медики рекомендують чай з лимоном, але дуже важливо вживати напій не дуже гарячим, оскільки можна ще більше нашкодити горлу. Оптимально 60-70 градусів і лимон за такої температури не втратить свої корисні властивості. Крім того, експерти наголошують, що чай може мати тонізуючий ефект, що може позначитися на сні. Тому пити рекомендується не більше 3-4 чашок на день.

Застуда. Фото: скрін youtube
Застуда. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

При застуді добре допомагають продукти бджільництва, і це не мед, а перга та прополіс. Небагато часнику також не буде зайвим, оскільки в ньому міститься аліцин, що сприяє зняттю запалення.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, панацея від хвороб та стресу: дієтологи назвали найкориснішу рибу, яка доступна кожному.

Також наш портал інформував, доступний та неймовірно корисний: названий напій, який зміцнює серце, захищає від інфекцій та продовжує життя.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як вживати часник, щоб "вичавити" з нього максимум користі: кілька простих правил.