Ввечері 5 грудня представники Ужгородського ТЦК провели рейди по фітнес залах міста.

Вони завітали до трьох фітнес центрів, де видавали повістки як клієнтам, так і працівникам. Про це розповіли в виданні Mukachevo.net з посиланням на місцеві телеграм канали.

Візит ТЦК до фітнес-центру. Фото: скрін Телеграм
Візит ТЦК до фітнес-центру. Фото: скрін Телеграм

Відвідали відразу декілька спортивних зал, серед яких "MAXIMUS GYM", "VIPER GYM", "ФАНАТ". На відео, що поширилося соціальними мережами видно як працівники ТЦК ходять по приміщенні зі зброєю та спочатку спілкуються з відвідувачами фітнес-залу. На іншому відео зафіксували й момент вручення чоловікам повісток. Коментатори не виключають, що не останній рейд по спортивним закладам міста. Проте їх обурює й те, що нещодавно публікували різні відео з відпочинку, території яких є "неприступною" для представників ТЦК. А деякі користувачі наголошують на тому, що таке давно пора було зробити, адже там всі – придатні.

Візит ТЦК до фітнес-центру. Фото: скрін відео
Візит ТЦК до фітнес-центру. Фото: скрін відео

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

В Ужгороді це не перший інцидент, в центр якого потрапляють співробітники ТЦК. Раніше працівники центру забрали водія автобуса з дітьми прямо з хостелу міста, де вручили повістки та відразу ж направили на проходження медкомісії. А після проходження медкомісії він виявився придатним і його направили в інший регіон на службу.

Нагадаємо, портал Знай, інформував ТЦК прийдуть додому: які нововведення чекають чоловіків

Раніше на порталі Знай повідомлялося,роздають повістки прямо у маршрутці: адвокат пояснив, що робити у такому випадку

Також, наш портал інформував, "Краще перейде на бік ворога": українець відмовився воювати, але спокійно жити далі йому не дали