Як відомо, національна дефлімпійська збірна України зайняла друге місце у світовому топі за кількістю медалей, а також третє за золотом. Відтак, цю подію не оминула і дружина президента України Олена Зеленська, яка привітала українських спортсменів. Відповідний допис дружина Зеленського опублікувала у власному Instagram.

"Національна дефлімпійська збірна України – у світовому топ-2 за загальною кількістю медалей та у топ-3 за золотом. Вітаємо наших чемпіонів і зустрічаємо сьогодні вдома словами вдячності й теплими обіймами! Завдяки вам Україна вже в переможній історії зимової Дефлімпіади – 2019. Ми дуже вболівали й жодної секунди не сумнівалися, що так і буде!", - написала перша жінка України.

Також в коментарях під дописом, радіють за спортсменів і українців, як стверджують, що вони "гордість України"

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська знайшла елегантний спосіб раз і назавжди "закрити рота" своїм злостивцям: "Передаю її як лот".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Також Знай.ua писав, що Олена Зеленська елегантно помстилася своїм ворогам: такого вчинку від неї ніхто не чекав.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Олена Зеленська зробила незвичайний вибір в Литві, такого в Європі не бачили вже давно.