Відомо, що в Україні 70% людей пенсійного віку отримують пенсію менше 3 тисяч гривень, а це нижче фактичного прожиткового мінімуму. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомила пресслужба Мінсоцполітики.

Пенсіонери

Так, за словами заступника глави Міністерства соціальної політики Наталії Ненюченко, є готовий план дієвої соціальної політики, які вирішує причини, а не тільки наслідки проблем.

"Ми допоможемо нинішнім пенсіонерам, створимо умови для майбутніх, а також введемо екосистему, яка дозволить українцям прожити щасливе і активне життя на пенсії", - заявила Ненюченко.

👉 Наталія Ненюченко, заступник Міністра соціальної політики: Ми допоможемо нинішнім пенсіонерам, створимо умови для...

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще
Geplaatst door Міністерство соціальної політики України op Donderdag 26 december 2019

Нагадаємо, що з 2018 року пенсії в Україні нараховуються відповідно до пенсійної реформи, яка передбачає поетапне збільшення вимог до страхового стажу.

Як повідомляв портал Знай.ua, юристи Пенсійного фонду Москви подали в суд на лідера групи "Любе" Миколи Расторгуєва. Йому загрожує судовий розгляд з-за свого благодійного фонду.

Також портал Знай.ua писав, що уряд з нового року обіцяє надбавки до пенсій. Однак виявилося, що не всі українські пенсіонери отримають довгоочікувану надбавку.